Kissat, molemmat siis, menivät ihan ummelle tosta lampaan syönnistä. Niitä selkeesti ei myöskään ilahduttanut varsinainen lammas, olis pitänyt olla varmaan edelleen karitsaa, mutta joku roti siinäkin. No, vatsan toimintaa vauhdittaakseni annoin kissoille Levolacia. Koska ei ollut hajuakaan paljonko sitä kannattaa antaa, annoin sen verran paljon, että kissa tai kissat meni ruikulle. En asiasta ollut moksiskaan, koska tuotos löysi tiensä hiekkikseen ja lopetin Levolacin annon heti, jolloin loppui ripulointikin. Sitten löin kissoille ihan tavallista Rainbown pussiruokaa eteen (koska oottelin edelleen Zooplussan tilausta tulevaksi) ja kumpikin söi hyvällä halulla eikä mitään oirelua ilmaantunut edes Lillille. Hyvä juttu.

Tänään kävi parvekkeen korjaajat korjaamassa edellisellä käynnillä missaamansa kohdan ja sain talvivalot viriteltyä partsille. Hyvä juttu.

Tänään soitti kuriirifirman tyyppi ja kysyi koska olisin kotona, tois Zooplussan paketin. Ensimmäinen kerta kun soitetaan tai että edes se DHL kamoja tuo, aiemmin tuli ilmoitus, että se siirtyy postin kuskattavaksi ja nehän ei soittele ja minä oon harvoin kotona sillon kun posti tulee, joten oon hakenut paketit postista. Sen vuoksi oon myös aatellu, etten ikinä halua tilata Zooplussalta mitään isoa tai painavaa, en todellakaan ala jalkaisin rahtaamaan postilta sellasia paketteja. Sinänsä ikävää, koska siellä ois vaikka mitä kivaa. Mutta nyt se paketti tulee kotiin ja se on.. hyvä juttu!

Kiipeilypuu.jpg