Lillin viikon ruokalista on; sei, sei, sei. Eikä muuta. Koitin aamulla antaa tavallista kissanruokaa, kun olin aiemmin vähän sotkenut sitä sein mukaan, kumpikin söi ja mitään ei tapahtunut. No, siitähän en voi olla varma, söikö Lilli nimenomaan sitä kissanruokaa vai noppiko se seasta seipalaset ja Leevi sitten suvereenisti tempaisi loput kitusiinsa. Joka tapauksessa aamuinen ruoka sai Lillille aikaan taas todella rajun oksennusrefleksin. Ensin oksensi karvapötkylän, sitten ruokaa, sitten pitkästi päälle kymmenen kertaa nesteitä. Vatsa kuitenkin rauhoittui ja keitin seitiä, hyvin söi eikä oksentanut enää. Mutta joo, ekaan sei-satsiin laitoin mukaan pari lohikuutiota, ajatuksena, että kissat saa vähä rasvaa siinä, mutta eihän siihen koskenut kumpikaan sitten. Paljasta seitä sen olla pitää.

Soitin eläinlääkäriin peruakseni huomislle varatun kortisoni-ajan. Hoitaja käväisi kysymässä ohjeita lääkäriltä Lillin ruuan suhteen ja ohjeena oli, että nyt viikko pelkkää seitä, sitten aletaan kokeilemaan ruoka-aine kerrallaan seihin sotkettuna, että mitä kissa sietää. Sovittiin, että aloitetaan sitten vaikka höyrytetyllä/paistetulla kanalla. Sitä vedetään viikko ja sitten kokeillaan vaikka nautaa ja sama homma. En tiedä kauanko tätä pitää jatkaa, saatan soitella ja kysyä lisäneuvoja (siihen kehoitettiinkin) kun kissa jossain vaiheessa kuitenkin tarttee vitamiinit ja muut. Mulle on kyllä ihan se ja sama vaikka Lilli söis lopun ikäänsä pelkkää seitä, kunhan se pysyy terveenä. Nyt sillä on myös ripuli, huomasin tuossa, vaan luulen sen johtuvan antibiootista.

Juteltiin kaverin kanssa kissasta ja se anto hyvän vinkin siihen, jos tarttis antaa vitamiinia kissalle. Sano, että jauha se ja sotke kissanminttuun, johon kumpikin on aika höpsähtänyt, vaikka eivät siitä mitään kierroksia otakaan. Ja sitten, että jos katti kerran kalasta tykkää, niin ostan kalat mahdollisimman kokonaisina ja annan siltään, koska siinä on ruodot sitten mukana antamassa lisäpontta.

Leeviä saattaa hieman ahistaa sei-kuuri. Annoin sille suoraan kädestä eilen possun sydäntä, se vetää kyllä mitä vaan eikä tunnu missään. Se kävi vihjailemassa "pelin" luona, että missä nappulat, hä.. laitoin sille kourallisen nappuloita ja hyvin maistui. Nyt on hyvä kun oon 1,5 viikkoa lomalla niin saa vahdittua kissojen syömiset ja paskomiset ja muut tarkkaan, eläinlääkäri haluaa ne dokumentoida sitten ainakin Lillin osalta papereihin, että voi arvioida myöhemmin, jos tulee tarve, että miten koitettas toimia.