Lilli-rakas. Lillukka. Lilluska. Tytsykkä. Tytteli. Lilli on varsin erikoinen pakkaus. Käsittämättömän ihmisrakas, mutta ei sylikissa. Enemmän olkapääkissa. Tai kylkikissa. Tai peitonaluskissa, jos ihminenkin on siellä peiton alla. Tai kissankantoliinakissa (katso kuva alla). Lähellä pitää saada olla, mutta pitelystä ei tykkää, syliin jos nostaa, kiipeää hyvin nopeasti olkapäälle, siinäkään ei tosin makoilla vaan pitäisi tassutella ja siihen tarvitaan kynsiä, mitä olkapäiden omistaja ei arvosta. Lilli kurahtelee enimmäkseen, naukuu vaimeasti oikeastaan vain kantokopassa, mikä on näillä lääkärireissuilla tullut todettua. On maailman nirsoin, mitä tulee ruokaan ja se jos mikä on aiheuttanut päänvaivaa. Aiheuttaa edelleen, semminkin kun kissa oksentelee ja alkaa sitten välittömästi hyljeksimään sitä ruokaa mitä sattui syömään kun tuli oksu.

Lillin "haluan olla yksin"-paikaksi on tullut saunan ylin laude. Siellä se makoilee pyyhkeen päällä ja on närkästynyt jos ovi avataan. Näkeehän sen lasinkin läpi, mutta avaan silti joskus ja saan sellasen tyrmistyneen tuijotuksen vastaan. Leikkisä tyttö se kyllä on, paljon enemmän leikkii kuin Leevi ja saa usein iltaisin rallikohtauksia kun avaan parvekkeen oven. Se on myös erittäin fiksu kissa, oppii todella nopeasti asioita ja osaa avata ainakin roskiskaapin oven... pitäisi keksiä sille älyjuttuja jahka se kuntoutuu vatsaoireilustaan ja alkaa taas kiinnostumaan enemmän asioista. Se on myös kova kiipeilemään, että ihan turhaan en rakennellut hyllyjä seinille, ovat olleet todella ahkerasti käytössä!

Lilli vihaa sitä, että sen suuhun kajotaan. Ei onnistu minkäänlainen lääkkeiden anto suun kautta, myös ruiskulla annettavat lääkkeet on tyystin poissa laskuista. Eläinlääkärissäkin (tällä viimeisimmällä reissulla, joka tehtiin Lemmikkiin) se oli ainoa asia, mistä pisti hanttiin, että lääkäri halusi kurkata myös kielen alle. Muuten sitä sai kyllä puristella ja tutkia.

Huolta tuo on aiheuttanut todella paljon tässä kuukauden aikana, mutta sellasta se on näiden kanssa. Uskon vakaasti siihen, että tää muuttuu vielä iloksi uudelleen! Niin paljon on tuon temppuja seuratessa saanut nauraa, että jos sillä ei oma ikä ole pidentynyt, niin ei sitten millään. :)

Kissankantoliina.jpg